Libro Micro Series (dibujos Juanlu)

Traductor
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Quiero esto en mi Blog!
Publicado por Pablo en 21

domingo, 25 de noviembre de 2012

CONCURS ARC DE MICRORELATS A LA RÀDIO 2012-13

Pell de llop

El germà somiava ser la reproducció fidel del pare, culminant el seu desig als catorze amb la seva primera relació amorosa. La seva modesta postura la va encaminar cap a l´experiència sublim, fins que el pare es va treure la màscara dient-li: “no has de ser Home d´una sola dona.”
Aquella frase potent la va fer tan seva que sense penediment per la seva part va començar a ser infidel. Una infidelitat moderada, fins que desbordat per la luxúria es va deixar portar per l´èmfasi amb el qual prometia als seus amors fidelitat eterna.
El dolor provocat per l´oculta sensació el va portar a la simple aparença. La seva consciencia la tallava prima per desfer-se de la culpa, del sentiment angoixant que volia apoderar-se de les seves accions. Aquest acte el va portar a tenir més d´un mal de cap, convertint-se en una persona buida.
Mentir va passar a ser tan essencial com respirar, amagant la seva veritable realitat, el motiu pel qual va lluitar fins desfer-se en elogis. La imatge del pare va romandre projectada als records del seus fets durant el transcurs dels anys, fins que la solitud va acabar omplint-li la vida.
L´amour, o l´amour, una joia indispensable fruit del buit, del penediment, d´una veu immaculada arrossegada al fons del mar. Mar a dintre la joia fosca somiava ser victoriosa, com els ulls del pare que lluïen a la foscor dominats per la seva tenebrosa veu. Una veu disfressada de bestiar rumiant, encara que el llop s´amagués sota la fastigosa mirada d´un Home sense cor.
El meu germà tampoc tenia cor. Mai més va bategar-li, el seu rostre pàl•lid sota la denominació d´origen era evident per tothom, la mare va lluitar però el seu esforç va ser inútil. Segons ell era una filla de puta, i es mereixia que ell com a nou mascle del ramat fos un heroi dominant-la, fent-li bestieses, trencant-li els secrets, la vida i la veu. Es va quedar lligat als seus somnis. No va veure res mes, tant sols les seves mentides. Com el pare, l´inútil pare.L'Associació de Relataires en Català (ARC) convoca el Concurs ARC de Microrelats: ARC a la Ràdio 2012-2013 amb la temàtica "Pecats Capitals (7+1)".

No hay comentarios:

Publicar un comentario